27 Nisan 2013 Cumartesi

küçük çanta ve cüzdan

papağanları her zaman çok sevmişimdir.nette keçeden başka neler yapabilirim diye bakınırken papağan kaıbı buldum ve hemen yaptım.İçi dolgulu olmayınca hemen bitiyor.bu çantayıda kızıma diye başlamıştım ama çocuklara siyahı hiç yakıştıramadığım için vazgeçtim .Uğraştığım boşa gitmesin diyede papağanı üzerine yapıştırıp küçük evrak çantası yaptım.Keçeleri seviyorum ama yeni favorim polar mazemeleri tamamlayıp polar çalışmalarıyla karşınızdayım.

   bu arada şu anda doğum izninden dolayı ailemin yanına zonguldaktayım.Gelirken yapılacak bir sürü fikirle gelmiştim ama hiç birini yapamıyorum.İşin komik yanı yeni aldığım ama aldıktan 2 gün sonra doğuma girdiğim için hevesimi alamadığım dikiş makınamıda getirmediğime üzülüyordumiyiki getirmemişim boşuna yük olacaktı.Burdanda eşimin memleketi gaziantepe gideceğimiz düşünülürse.hepinize mutlu hafta sonları
 buda küçük bozuk para cüzdanım

4 yorum:

  1. Merhabalar.çok cici olmuş ikisi de ellerinize sağlık.Bu arada ben de aslen zonguldaklıyım.Hayırlı doğumlar dilerim..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim feyza hanım.aslında aslen Trabzonluyuz ama ailem yıllar önce zonguldaka gelip yerleşmiş bende zonguldakta doğdum büyüdüm.mesleğe ilk zonguldakta başladım siz zonguldakın neresindensiniz biz merkezde oturuyoruz.

    YanıtlaSil
  3. ne cici ne hoş olmuş bunlar böyle.keçe hiç denemedim..ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim mormenekşeler bende kızımın yılbaşı kostümünü hazırlarken tanıştım keçeyle.ogünden beri en büyük zevkim oldu.

    YanıtlaSil