27 Mayıs 2013 Pazartesi

polar-keçe inekli yastık

günaydın canlar
.güneşli bir Zonguldak gününden merhabalar.bu arada zonguldak'ta sayılı günlerimiz kaldı cumartesi günü eşim(özgür) bizi(öznur-ezgi-özge) almaya gelecek ayın 5indede zonguldak'tan ayrılacağız.önce adana (görümcem orada),sonra antep(eşimin ailesi orada antepliyiz anlıyacağınız).
oradanda muğla.bizim izinlerimiz böyle geçiyor.Türkiye haritasında koca bir üçgen çizdikten sonra bitiyor.
 
zaman çok çabuk ilerliyor kızlarım gözümün önünde günden güne büyüyor ya biz.aman ALLAHIM tam 32 yaşına geldim .nerede o 16 yaşındayken 19 yaşındayım dediğim günler.daha dün gibi sanki nasıl geçti .
 
geçti ve geçiyor dur diyemiyorum kimse dur diyemiyor. Ne yazıkki keşkelerim çok fazla nasıl boşa geçirilmiş zamanlarım var geçmişte ziyan ettiğim zamanlar.
 
mesela üniversite yıllarım nasıl 4 yılım boşa gitmiş.insan hiç kendini geliştirmez mi dil kursuna,bir saz kursuna yada ne bileyim her hangi bir etkinliğe katılmazmı?.doğru düzgün gezmemişim bile trabzonda 4 yıl boşa gitmiş.sonrasıda var tabi .ama etrafımdakileri düşünüyorum hiç kimsenin bir uğraşı yoktu.şimdilerde şimdide öyle muğlada en büyük uğraşımız gezmek gezmek gezmek.
 
neyse artık gezmeden,işten,kızlarımdan arta kalan zamanarımda sizlerde gördüğüm güzel şeyleri deniyeceğim.yaptığım çalışmalarıda yardım kermeslerine hediye etmeyi düşünüyorum.inşallah başarabilirim.
hayatı ve sizleri seviyorum sevgiyle kalın.
 
 
not:aşağıda yaptığım ineğin kalıbını internetten bulmuştum yabancı kaynaklı ama ne yazıkki kaynağını kaydetmemişim.(bu aralar yabancı sitelerden kopyalayıp benim tasarımım diye ortalıklarda gezinenlere taktımda.)
 
 
 
 
 

6 yorum:

  1. insan ne yazık ki bazı şeylerin değerini sonradan anlıyor... ellerize sağlık ben bayıldım bu inek yastığa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ne yazıkki öyle .teşekkür ederim bende çok sevdim.

      Sil
  2. Ellerinize sağlık çok sevimli olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı.harika olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mormenekşeler.bende senin yaptığın şeylere bayılıyorum:))

      Sil