1 Haziran 2013 Cumartesi

kutu kutu pense :))))

 

 

 
 

 
günaydın canlar
.Bugün heyecanlı bir güne uyandık malum doğum izni dolayısıyla ailemin yanındaydım kızlarımla .bugün eşim bizi alıp dönüş yoluna girmek için gelecek.Allah kaza bela vermesin inşallah.Bu arada doğum iznimde bitti. aaaaaaaaaaaaa doğum izni 6 aya çıktı 6 ay ne zaman geçti soruları başladı.Sanki verdilerde biz kullanmıyoruz.
hayatım bu saçma sorularla dolu zaten hepimizin ki gibi.
liseye geçişle başlıyor sorular
''Anadolu lisesine girebildi mi? bizim zamanımızda sınav yoktu diploma notuyla giriliyordu.
lise biter ''bir yer kazanabildi mi sizin çocuk''
yada ''ne oldu bir yere giebildin mi?''
okul biter ''ne oldu atanamadın mı?''
çok öğretmen aldılar sen giremedin mi? okul bittikten bir yıl sonra evlilik sorularıda başlar tabi.
''okul bitti evlenmiyormusun''
evlenirsin çocuk yapmıyormusun ,çocuğun olur 2.yi ne zaman yapacaksın.
iki kızım var 3.yü yapmıyacakmısın diye soran(oğlum yokya olunca başım göğe erer belki diye beni düşünüyorlar.tabi bizim herkesten farklı aradan başka sorularımız var.eşim askeri personel 5 yıl önce doğuya tayini çıktı aile götürülemeyecek yer olduğu için beni getiremedi hamileydimde o zaman .
ailemin yanında kaldım
sorular.
-ne oldu senin kız niye sizinle duruyor
-gelmedi mi sizin damat
 
sorular sorular moral bozan insanlar her zaman hayatımızdalar.Lafı çok uzattım galiba bugün size çok şeker hediye kutuları ve kalıplarını getirmiştim .
sevgiyle kalın.
 





 
 
 
 
http://www.onceokuloncesi.com/sueper-hediye-kutusu-kal-pl-t9826.html?s=f95efff5272c6147d80b0a3122b43dd0&

http://www.benditapaciencia.netai.net/pages/caja_flor_sup.htm

 

3 yorum:

  1. hayırlı yolculuklarınız olsun.siz bakmayın o sorulara amacı çoğu kez merak değildir zaten.bildiği bişeyi sorarak sana hatırlatıp birazda canını yakmaktık.bazı insanlar özellikle yüzünde oluşa o ifadeyi görerek beslenirler..
    her şey güzel olacak...

    YanıtlaSil
  2. sağolun alanay hanım.evet ne yazık ki insanaoğlu başkalarının mutsuzluğuyla mutlu oluyor.evt dediğiniz gibi hayat herşeye rağmen güzel

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar iadeyi ziyarete geldim...sıcacık,içten ve çok güzel bir sayfayla karşılaştım...öncelikle gözün aydın analı babalı büyüsün prenses...elin ağzı torba değil ki büzülsün derler ya aynen öyle bakma sen etrafa o ne demiş bu ne demiş,boşver...sen sustuğun kadar onlar insanlar unutma...herkese söyleyecek bir sözün var elbet...2 kız çocuğu dünyanın en güzel harikalarından inan bana...benimde 2 kızım ve bir oğlum var...Kızlarım 21 ve 17 yaşlarında oğlum yıllar sonra katıldı aramıza 6 yaşına girdi...Rabbim herkesin evlatlarınada benimkilere de sağlılı hayırlı ömürler nasip etsin...Ancak şunu söylemeliyim ki bir annenin 1 kızı olmasından daha büyük bir şansı 2 kızı olmasıdır...lütfen bunu asla unutma ,kızlar büyüdükçe bana hak vereceksin...sevgilerimle...

    YanıtlaSil